Over ANG

Gedreven door passie voor ambachtelijk vakmanschap legde Christophe Vander Stichele de basis voor ANG. Wat ooit begon met het maken van stalen kandelaars en vuurschalen voor vrienden, groeide al snel uit tot een bedrijf gespecialiseerd in diverse metalen constructies, waaronder voornamelijk afzetcontainers en maatwerkoplossingen. 

ANG vestigde zich met het hoofdkantoor en bijhorend atelier in Oudenaarde. De productiesite werd met veel toewijding en vakmanschap uitgebouwd te Olkusz, Polen. 

"Van kinds af aan speelden we al dagelijks tussen de containers, waar de liefde voor dit bedrijf werd aangewakkerd." - Louis Vander Stichele

Na de intrede van zonen Guillaume en Louis verhuisde het hoofdkantoor naar Ronse. Daar wordt nu nog meer de nadruk gelegd op co-engineering en op maat gemaakte transportoplossingen voor de klanten. Het is hun missie om samen met de klanten tot gerichte en efficiënte oplossingen te komen, met een focus op duurzaamheid. 

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar is ANG een trotse familieonderneming die een brede waaier aan afzetcontainers en constructies vervaardigt voor de BEFRALUX-regio. Er is een eigen hersteldienst aanwezig, daarnaast worden ook metaalconstructies geleverd aan grote aannemers en bedrijven die chemisch afval verzamelen en verwerken.  

ANG streeft ernaar een perfecte balans te vinden tussen de dynamiek van snel veranderende markten en de behoeften van haar klanten. Tegelijkertijd wordt er sterk gewerkt aan het begrijpen en beheren van de eigen capaciteiten. Er wordt voortdurend proactief geanticipeerd op hoe we kunnen bijdragen aan het succes van onze klanten.

Duurzaamheid

Bij ANG streven we naar duurzaamheid in al onze activiteiten. Zo draagt ANG ook mee aan een groenere leefwereld. Zo worden onze producten steeds opnieuw ontwikkeld met het oog op optimale afvalreductie, minimalisering van de CO2-uitstoot, hergebruik van afval en restmaterialen, en nog zoveel meer. Er wordt ook geïnvesteerd in groenere transportopties, en er wordt samen gewerkt met duurzame partners. Door bewustwording te creëren bij onze klanten en relaties over duurzaamheid en het implementeren van duurzaamheidsinitiatieven binnen ons bedrijf, streven we ernaar om zorg te dragen voor onze mensen, onze omgeving en onze producten.

Bij ANG vormen onze medewerkers een onmisbare factor in ons groeiverhaal. Er wordt een omgeving aangemoedigd waarin creativiteit en innovatie worden gestimuleerd, strevend naar de hoogste kwaliteitsnormen. Bij ANG is elke medewerker een gewaardeerd lid van de familie. Het is een doel een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te bieden waarin iedereen zich thuis voelt en kan gedijen.