In een wereld die steeds meer belang hecht aan circulaire vervaardigen, is het herstellen van containers een cruciale stap in de richting van duurzaamheid en efficiënt gebruik van resources.  

Containerherstel verlengt niet alleen de levensduur van containers, maar draagt ook bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.  

 • Denk aan het milieu
  Containerherstel draagt bij aan het milieu door containers een tweede leven te geven in plaats van ze als afval te beschouwen. Een daling van de vraag naar nieuwe containers vermindert op zijn beurt de druk op grondstoffen. 
   
 • Vermindering van afval
  Door containers te herstellen, verminderen we de hoeveelheid afval die anders op stortplaatsen zou belanden. Dit draagt bij tot een duurzamere afvalverwerking. 
   

5 voordelen van containerherstel

 1. Kostenbesparing:  Het herstellen van containers is vaak kostenefficiënter dan het aanschaffen van nieuwe containers.
 2. Verlengde levensduur van uw container: Door tijdig herstelwerk uit te voeren, kan de levensduur van containers aanzienlijk worden verlengd.  
 3. Behoud van de functionaliteit van uw container: Het herstellen van containers zorgt ervoor dat ze hun functionaliteit behouden. Door defecten te verhelpen, blijven containers veilig, efficiënt en geschikt voor hun beoogde doeleinden.  
 4. Flexibiliteit van uw container verhogen: Ook een aanpassing aan uw container doorvoeren is mogelijk. Dankzij kleine aanpassingen kan uw huidige container blijven voldoen aan uw vereisten of zelfs uw efficiëntie  verbeteren. 
 5. Minder downtime van uw containers: Door tijdig herstelwerk uit te voeren, kan de downtime van containers worden geminimaliseerd. Hierdoor blijft de operationele continuïteit behouden en worden verstoringen in de workflow voorkomen. 

 

Ontdek hoe ANG containers een tweede leven geeft  

Herstellingen kunnen variëren van een kleine opknapbeurt tot een volledige renovatie.

Naast kleine containerreparaties zoals deze voor Arbo Nivada voert ANG ook complete make-overs uit voor de containers van Gemeente Denderleeuw, Desotec, Renewi,  Quatra, ... 

Bekijk de volledige herstelling van een Quatra container

 

Wenst u uw container te laten herstellen?

Ga voor duurzaam containerherstel